Viešbučių ir restoranų vadovai

Viešbučių ir restoranų vadovai planuoja, organizuoja įmonių, teikiančių apgyvendinimo, maitinimo, gėrimų patiekimo ir kitas su viešbučiais ir restoranais susijusias paslaugas, veiklą ir jai vadovauja.
Pagrindinės atliekamos užduotys: specialiųjų renginių, sporto, lošimo ir pramoginės veiklos planavimas ir organizavimas; vadovavimas rezervavimo, registravimo, kambarių aptarnavimo bei tvarkymo veiklai ir jos priežiūra; prekybą alkoholiniais gėrimais, lošimo veiklą, sveikatos priežiūrą reglamentuojančių įstatymų ir kitų teisės aktų laikymosi užtikrinimas; kokybės visuose maisto ir paslaugų ruošimo ir pateikimo etapuose kontrolė; darbuotojų atrankos, mokymų ir priežiūros kontrolė; profesinės sveikatos ir darbo saugos taisyklių laikymosi užtikrinimas.

Šios grupės profesijos skirstomos į tokius pogrupius:

1411 Viešbučių vadovai

1412 Restoranų vadovai

Leave a Reply